Web Analytics Made Easy - Statcounter

"اقدامات دولت سوریه تاکنون منجر به بازگشت بیش از یک میلیون سوری از خارج از کشور شده که بیش از ۴۵۰ هزار نفر از آنها به صورت کاروان های سازمان یافته و هماهنگ شده با دوستان دمشق به کشور بازگشته‌‎اند". - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دمشق، «حسین مخلوف»، وزیر اداره محلی و محیط زیست سوریه در مصاحبه اختصاصی با تسنیم به تشریح آخرین روند بازگشت آوارگان سوری و اقدامات انجام شده از سوی دولت سوریه و  البته کارشکنی‌ها، اقدامات ظالمانه و سنگ اندازی غرب به ویژه آمریکا در برابر برنامه‌های دولت پرداخت که مشروح آن از نظر خوانندگان گرامی می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهمترین محورهای مصاحبه با وزیر اداره محلی و محیط زیست سوریه

-برنامه دولت سوریه اساسا بر اولویت بازگرداندن پناه جویان از داخل یا خارج استوار است.

-برنامه کاملا یکپارچه‌ای برای بازگشت آوارگان سوری داخل کشور و پناه جویان خارج از کشور تدارک دیده شده است.

- فرمان های عفو صادر شده توسط رئیس جمهور بشار اسد تأثیر زیادی در اطمینان بخشیدن به سوری ها داشته و باعث بازگشت تعداد زیادی از آنها شده است.

-هیچ مانعی در راه بازگشت هیچ شهروند سوری وجود ندارد، از هر دیدگاه و فکر و اندیشه ای که باشد، آنچه مهم است، اینکه باز گردد و به حق و وظیفه خود در بازسازی و آبادانی کشور عمل کند.

-اقدامات دولت سوریه منجر به بازگشت بیش از یک میلیون سوری از خارج از کشور شده که بیش از 450 هزار نفر از آنها به صورت کاروان های سازمان یافته و هماهنگ شده با دوستان به کشور باز گشته اند.

-ایران، روسیه و مقاومت اسلامی لبنان دوستان و شرکای ما در جنگ برای آزادی کشور و سرزمین‌مان از تروریسم سازمان یافته و هدفمند هستند.

-هم اکنون بیش از 10 هزار و 500 بخش صنعتی، مانند کارخانجات و تأسیسات صنعتی و بیش از 2000 کارگاه تولیدی داریم و حدود 2500 واحد تولیدی نیز در دست ساخت است .

-اگر کمک‌های دوستان ایرانی و روسی نبود، شرایط دشوارتر و سخت تر بود. ما می دانیم، چه دوستانی در کنار ما بودند و واقعا نیز شریک واقعی ما در تأمین نیازهای سوریه هستند و ما نیز به صورت مستمر با آنها در تماس هستیم.

-قدرت سوریه در دوستانش نهفته است که تنها به پشتیبانی اکتفا نمی کنند، بلکه شریک واقعی بودند و شهدایی را روی خاک این کشور از جمهوری اسلامی ایران گرفته، تا مقاومت لبنان و فدراسیون روسیه تقدیم کردند.

-به پناهجویان سوری می‌گویم به کشورتان بازگردید، شما شریک و برادر دیگر شهروندان سوری هستید و همانند همه سوری ها از حق و حقوق کامل برخوردار هستید.

- دولت سوریه، با تمام ارگان ها و نهادهایش برای فراهم کردن زمینه بازگشت همه سوری ها تلاش می‌کند.

 

 

 

 

- تسنیم: آقای وزیر، مصاحبه را با سوالی شروع می‌کنم که عنوان می‌کند، «بشار اسد»، رئیس جمهوری سوریه در کنفرانس بین المللی پناهجویان سوری که اینجا در دمشق برگزار شد، گفت که مسئله پناهجویان سوری، تنها یک مسئله بشر دوستانه نیست، بلکه یک قضیه ملی است، در این چارچوب این قضیه در کدام درجه از اولویت های دولت سوریه قرار دارد؟

- مخلوف: همان طور که آقای رئیس جمهور، بشار اسد گفت، مطمئناً این قضیه در رأس اولویت هاست و دستور العمل صادر شده به همه ارگان ها و نهادهای دولتی و اجتماعی در واقع بیانگر تبدیل حرف به عمل واقعی است، این درحالی است که برنامه دولت سوریه نیز اساسا بر اولویت بازگرداندن پناهجویان از داخل یا خارج استوار است.

می‌دانیم، جنگ تروریستی که علیه سوریه انجام شد، پایه ها و ارکان دولت سوریه و پایه های ثبات جامعه سوریه را هدف گرفت و باعث تخریب برنامه ریزی شده و هدفمند بسیاری از زیرساختها و هر آن چیزی شد که در خدمت مردم سوریه بود، رهاورد این جنگ تروریستی هدفمند و برنامه ریزی شده آوارگی و یا مهاجرت تعداد زیادی از مردم سوریه بود که در مرحله اوج جنگ علیه سوریه به طور کامل جذب و پذیرش شدند.

در واقع، جذب و پذیرش این پناهجویان و آوارگان نیز به صورت هدفمند و برنامه ریزی شده صورت گرفت، چه از سوی جامعه سوریه که درب خانه های خود را به روی آنها گشود و امکانات کاملش را در اختیار آنها قرار داد، چه مؤسسات و نهادها و دولت سوریه که ساختمانها و بناهای دولتی از مدارس و هتل ها گرفته تا مؤسسات و ارگانهای دولتی، همه را برای پناه دادن به مردم سوریه به خدمت گرفت. بدیهی است، وقتی ارتش عربی سوریه در هر منطقه پیروز شود، دولت سوریه برای بازسازی زیر ساخت ها، ارائه خدمات و فراهم کردن مجدد شرایط بازگشت تلاش کند و این همان کاری است که صورت گرفته است.

- تسنیم: بسیار خوب جناب وزیر .. شما درباره برخی اقدامات در چارچوب برنامه دولت سوریه برای بازگرداندن پناهجویان سوری صحبت کردید، اجازه بدهید، مفصل‌تر و جزئی‌تر درباره چشم انداز راهبرد شما در این زمینه صحبت کنیم، آیا چشم انداز یا راهبرد پیشرفته تری برای اقدامات اجرایی جهت بازگشت پناه جویان سوری یا تشویق آنها به بازگشت وجود دارد؟

- مخلوف: در خصوص آوارگان سوری داخل کشور و پناهجویان خارج از کشور، برنامه کاملا یکپارچه ای برای بازگشت آنها تدارک دیده شده، از سازماندهی امور آنها پس از بازگشت گرفته تا اطمینان بخشیدن به آنها، همه ما از فرمان‌های عفو صادر شده توسط رئیس جمهور مطلع هستیم که تأثیر زیادی در اطمینان بخشیدن به سوری‌ها داشته و سبب بازگشت تعداد زیادی از آنها شده است.

آخرین فرمان از این دست، فرمان شماره 7 مصوب سال 2021 است که به موجب آن، شهروندان سوری از پرداخت غرامت و جریمه به دلیل تأخیر در ثبت وقایع مدنی یا گرفتن شناسنامه یا کارت خانواده معاف می‌شوند، پیش از این هم فرمان شماره 1 سال جاری میلادی (2021) را داشتیم که فراری‌های از خدمت سربازی را عفو می کرد، قبل از آن نیز در همین سال 2021 ایشان جرایم قبل از تاریخ 22/3/2020 را عفو کردند.

 در سال 2019 نیز تعداد زیادی فرمانهای عفو صادر شد که به بازگشت سوری‌ها و اطمینان بخشیدن به آنها کمک کرد، نیاز به گفتن نیست که سازماندهی عالی این کار با تلاش همه طرفهای ذیربط انجام شده است. شما می‌دانید که در گذرگاه‌های مرزی، سالن‌هایی برای ارائه خدمات و تأمین نیازهای کسانی که از خارج به کشور باز می‌گردند، اختصاص داده شده است.

 ارائه مجدد اسنادی که مفقود شده است، از سوابق یا اظهارنامه های خانوادگی گرفته تا اطلاع رسانی وضعیت حقوقی آنها آغاز می‌شود، فراتر از آن، ما حتی اگر شهروند سوری دارای احضاریه بود، را نیز نادیده گرفته و شهروند آزاد تلقی کردیم تا کار خود را برای ورود به کشور یا خروج از آن ادامه دهد، در صورتی که تصمیم به بازگشت بگیرد، به وی اسناد ورود و خروج داده می شود و می‌تواند، آنها را از کشور میزبانش نیز دریافت کند. همچنین کسانی که گذرنامه آنها منقضی شده، هم پس از تأیید اجازه ورود به کشور می‌یابد. علاوه بر آن، زاد و ولد خارج از کشور و ثبت نشده در سوریه نیز امکان ورود به کشور به همراه والدین را دارند.

به همین ترتیب، امکان تأخیر یا تعویق خدمت سربازی برای شش ماه فراهم شده است. غیر از آن، خدمات حمل و نقل، سکونت، فرصتهای اشتغال، زندگی و تأمین نیازهای امدادی، خدمات پزشکی، تربیتی، آموزشی و تحصیلی نیز برای فرزندان کسانی که به کشور باز می‌گردند، فراهم شده است، همه اینها این منجر به بازگشت بیش از یک میلیون سوری از خارج از کشور شده که بیش از 450 هزار نفر از آنها به صورت کاروان های سازمان یافته و هماهنگ شده با دوستان به کشور بازگشته‌اند.

- تسنیم: آقای وزیر، تعداد پناهندگان و آوارگان سوری خارج از کشور چقدر است؟ آیا همان طور که سازمان ملل متحد می‌گوید، تعداد آنها به بیش از 6 تا 8 میلیون سوری در خارج از کشور می رسد؟

- مخلوف: هرچه که گفته باشند، مهمتر از اعداد و ارقام، درهای کشور است که به روی سوری‌ها برای بازگشت باز است، امروز تجربه‌هایی نتیجه رسیده و ثابت کرده که هیچ مانعی در راه بازگشت هیچ شهروند سوری وجود ندارد، از هر دیدگاه و فکر و اندیشه‌ای که باشد، آنچه مهم است، اینکه باز گردد و به کار و فعالیت خود باز گردد و به حق و وظیفه خود در بازسازی و آبادانی کشور عمل کند.

- تسنیم: هیچ عقل و منطقی را نمی‌توان یافت که سخنان شما را رد کند، شما به سختی تلاش می‌کنید تا هر شهروند سوری که مایل به بازگشت است، را به وطن بازگردانید، شما تقریبا درباره یک میلیون پناهجو  صحبت کردید که در دوره اخیر به کشور بازگشته‌اند، اجازه بدهید، درباره این اعداد و ارقام بزرگ صحبت کنیم، همچنین وقتی با زیر ساخت‌های تخریب شده مواجه می‌شویم که ارزش آنها به صدها میلیون دلار می‌رسد، آقای وزیر، امکانات شما برای تعامل با این چالش بزرگ برای بازسازی و بازگرداندن پناهجویان، به ویژه در راستای اقدامات یکجانبه و اجباری آمریکا و غرب علیه جمهوری سوریه و مردم سوریه چیست؟

- مخلوف: این سوال واقعاً مهمی است. چالش بزرگی در زمینه حجم تخریب هدفمند صورت گرفته توسط گروه های تروریستی و همچنین کامل شدن محاصره تحمیلی و یک طرفه صورت گرفته علیه مردم سوریه وجود دارد که غذا و داروی آنها را هدف گرفته و با اشغالگری آمریکا و ترکیه کامل شده، به ویژه آمریکا که بر روی سرقت منابع طبیعی سوریه تمرکز کرده است. می‌دانید که ثروت نفتی سوریه و ذخایر گندم کشور، تماما هدف حمله آمریکا و همچنین اشغالگری ترکیه در ادلب و سایر مناطق اشغالی بوده و این مسئله نیازمند تلاش‌های فوق العاده است.

اولین عنوان یا هدف پیش روی دولت سوریه تکیه به خود و بازسازی ساختارهای اساسی تولید است، موضوع دوم دوستانی هستند که در جنگ برای آزادی کشور و سرزمین‌مان از تروریسم سازمان یافته و هدفمند شریک و همراه ما بودند و البته منظور از شرکای ما، کشور دوست ایران و روسیه و همچنین مقاومت اسلامی در کشور برادر لبنان است.

در نبرد باز تولید و بازگرداندن زندگی طبیعی و اقتصادی به کشور، من بر تکیه بر خود تمرکز می‌کنم. از اینجا بود که دولت سوریه توجه خود را بر بخش کشاورزی و تأمین نیازهای آن و تلاش برای کشت وجب به وجب اراضی زراعی متمرکز کرد، بالطبع این روند به شکل مستمر و ایجابی در حال توسعه و گسترش است و با تأمین نیازهای کشاورزان و تلاش برای کمک به آنها از یک سو و توجه به بخش بسیار مهم تولیدات صنعتی از سوی دیگر امکان پذیر است.

می‌دانید که در سوریه، شهرکهای صنعتی تأسیس شده است، امروز این شهرکها زمینه بسیار خوب و کانونی برای تولید و سرمایه گذاری هستند، در حال حاضر ما 3 شهر «شیخ نجار» در حلب ، «حسیاء» در حمص و «عدرا» در حومه دمشق را داریم. هم اکنون بیش از 10 هزار و 500 بخش صنعتی، مانند کارخانجات و تأسیسات صنعتی و بیش از 2000 کارگاه تولیدی داریم و حدود 2500 واحد تولیدی نیز در دست ساخت است و بیش از 300 واحد تولیدی نیز پس از آسیب دیدن در دست بازسازی و مرمت است و این موضوع بسیار مهمی است.

امروز مجموع سرمایه گذاری‌های صورت گرفته در این شهرها به حدود 1.139 میلیارد لیره سوریه بالغ می‌شود که بیش از 125 هزار فرصت شغلی را فراهم می‌کند. اینها عوامل اصلی هستند که روی آنها کار می کنیم و به آنها تکیه داریم و آنها را توسعه و گسترش می‌دهیم و سیستم‌های سرمایه گذاری را نیز بر مبنای آنها توسعه می‌دهیم، طوری که کار را بر سرمایه گذاران آسان می‌کنیم تا در بازسازی کشور شریک واقعی و حقیقی باشند.

من از عوامل قدرت و مقاومت صحبت می‌کنم که با محاصره ناعادلانه روبرو است و همه اینها ریشه در اتکای به خود دارد. به موازات آن، ما به همکاری با دوستان تکیه داریم و این در عمل صورت می‌گیرد، چون در غیر این صورت شرایط دشوارتر و سخت تر بود. ما می‌دانیم، چه دوستانی در کنار ما بودند و واقعا نیز شریک واقعی ما در تأمین نیازهای سوریه هستند و ما نیز به صورت مستمر با آنها در تماس هستیم و تأکید می‌کنم که انشالله به زودی، خیلی زود به لطف این همکاری و کمک و مساعدت و پیش از همه تکیه به خود در اسرع وقت به وضعیت سابق باز گردیم.

- تسنیم: آقای وزیر، شما به نیروهای خود و به آنچه که آنها را نیروی حق و حامی حق می‌نامید، یعنی جمهوری اسلامی ایران، مقاومت اسلامی در لبنان و فدراسیون روسیه متکی هستید، از سوی دیگر و در طرف مقابل بودند، کشورهایی که از باطل تا این لحظه حمایت کردند و تلاش‌های بسیاری از سوی غرب و آمریکا برای ناکام گذاشتن و یا شکست تلاشهای دولت سوریه برای بازسازی و باز گرداندن پناه جویان و جلوگیری از آبادانی سوریه صورت گرفته، دلایل این امر را در چه چیز می‌بینید؟

- مخلوف: دلایل یا افزایش شدت آنها، بیانگر یأس و ناامیدی آنها از پیروزی نیروهای حق است که به آنها اشاره کردم، رشادت های ارتش عربی سوریه، فداکاریهای شهدا و انسجام و اتحاد مردم سوریه، پشت سر این ارتش و رهبری حکیمانه بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه است. قدرت سوریه در دوستانش نهفته است که تنها به پشتیبانی اکتفا نمی‌کنند، بلکه شریک واقعی بودند و شهدایی را روی خاک این کشور از جمهوری اسلامی ایران گرفته، تا مقاومت لبنان و فدراسیون روسیه تقدیم کردند. همان طور که گفتم، این همبستگی و گرد حق جمع شدن و دفاع از ارزشها، اخلاق، حق و حقوق مردم سوریه و موفقیتهای به دست آمده، منجر به سرخوردگی دشمنان ما شده است و این واقعیت گستاخ تر شدن امروز آنها در هدف گرفتن معیشت در سوریه است.

راه حل آنها، همان طور که گفتم، اقدامات تحمیلی یک جانبه و همچنین تلاش بی وقفه برای جلوگیری از بازگشت سوری هاست، این همان چیزی است که ما با کمال تأسف به طور دائم آن را لمس می‌کنیم، اقدامات علیه مردم سوریه همچنان وجود دارد، اما آنچه امروز در زمینه بازگشت سوری‌ها شاهد آن بودیم، این است که همه یا بخش عمده‌ای از آنها به خانه‌های خود باز گشته‌اند، فرزندان آنها در مدارس به تحصیل مشغول هستند و در مزارع و کارخانجات کار می‌کنند. شهروند سوری وجود ندارد که از خارج از کشور برگشته باشد، مگر اینکه در خانه و مزرعه اش احساس امنیت کند، اساسا امروز بازگشت به وطن، بازگشتی همراه با امنیت و داوطلبانه است و در این راه دولت سوریه نیز با آسان‌گیری، مساعدت، عفو عمومی و همه انواع ساده سازی رویه‌ها با این روند تعامل کرده تا این بازگشت‌ها نتیجه بخش باشد.

- تسنیم: بیایید، به طور کلی به غرب و آمریکا بازگردیم که مانع بازگشت بسیاری از پناهجویان سوری شدند، اما در این اواخر آقای وزیر، صداهای دیگری به گوش می‌رسد و شاهد تغییر لحن غرب بودیم، به عنوان مثال دانمارک از پناهجویان سوری ساکن این کشور خواسته است، به وطن خود باز گردند که امنیت در آن برقرار شده است، آقای وزیر این اقدامات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

- مخلوف: مطمئناً این شرط، هدف، امید و اطمینان ما به آینده است که شهروندان سوری به سوریه باز خواهند گشت. از هر تلاش یا دعوت صادقانه، حقیقی و جدی جهت بازگشت پناه جویان به سوریه از جانب هرکه باشد استقبال می‌شود، اما این دعوت مستلزم اجرا و تبدیل آن به حقیقت از طریق همکاری نزدیک و برنامه است و همان طور که گفتم، سوریه درهایش را به روی فرزندانش باز می‌کند و به همین دلیل درهای خود را به روی هر اقدام یا ابتکاری باز می‌کند که در تحقق این هدف سهیم باشد. این موضوع به نوعی به معنای اعتراف به این امر است که اوضاع در سوریه مناسب شده و موضوع به سود خواست و اراده مردم و ارتش عربی سوریه رقم خورده و بازگشت بهترین گزینه برای سوری‌هاست و این موضوعی است که ما همیشه و همواره بر آن تأکید کرده ایم.

- تسنیم: شاید همکاری کارآمدترین گزینه در تعامل با پرونده پناهجویان با طرف لبنانی است، تعداد زیادی از پناهجویان سوری در لبنان اقامت دارند، اقدامات اخیر شما به نوعی هزاران سوری را به بازگشت به جمهوری عربی سوریه تشویق کرده، اگرچه ده‌ها هزار سوری همچنان در لبنان حضور دارند، آقای وزیر آیا از طرف لبنانی برنامه مناسبی برای پایان دادن یک باره و همیشه به این پرونده دریافت کرده‌اید؟

- مخلوف: حقیقت این است که تلاش‌های واقعی با برادران در لبنان انجام شده است. بالطبع، با دستگاه امنیت عمومی لبنان و همچنین دوستان در این کشور برادر هماهنگی زیادی وجود دارد و همان طور که گفتم، نتیجه آن کاروان‌های سوری‌هایی بود که به کشور بازگشتند. اتوبوس‌های سوری برای تسهیل بازگشت سوری‌ها به کشور تا عمق خاک لبنان وارد می‌شوند و چمدان‌های آنها را بار می‌زنند و ما آنها را به روستاها و خانه‌هایشان می‌رسانیم و آمار و ارقام در این زمینه قابل توجه است.

امروز ما از عدد 440 هزار نفری صحبت می‌کنیم،البته به این عدد، تعداد پناهجویانی که از گذرگاه نصیب به سوریه بازگشتند، نیز اضافه می‌شود، اما با طرف لبنانی اقدامات ما سازمان یافته‌تر شده و ارتباط مداوم و مستمر است، به موازات آن، همچنین با همکاران وزارت کار و امور اجتماعی در لبنان نیز هماهنگی داشته و در این زمینه برنامه‌ای ریخته شده که تصور می‌کنم، در کابینه لبنان به تصویب رسیده، ما نیز در حال هماهنگی برای تصویب این طرح هستیم، وضعیت نه تنها در خصوص لبنان، بلکه شامل همه طرف‌هایی می شود که پذیرای سوری‌ها بوده است و در این زمینه سوریه آمادگی سازماندهی بازگشت سوری‌ها را دارد و امیدوار است و انتظار دارد که سازمان ها و نهادهای وابسته به سازمان ملل نیز نقش مثبت و مؤثری در این امر داشته باشند.

- تسنیم: بله .. درست است که شما برای بازگرداندن همه سوری‌ها تلاش می کنید، آیا این موضوع شامل پناه‌جویان سوری نیز می‌شود که برای فرار از تروریسم راهی جمهوری اسلامی شده و میهمان عزیز مردم ایران بوده‌اند؟

- مخلوف: تا زمانی که درباره بازگشت داوطلبانه صحبت می کنیم، این موضوع شامل همه شهروندان سوری در هر نقطه که هستند، می‌شود و تشکر فراوان از جمهوری اسلامی داریم، به خاطر تمام آنچه در اختیار پناه سوریه قرار داده، اینجا نیز درب ها برای بازگشت باز است، به نظر من هماهنگی و سازماندهی با جمهوری اسلامی در این باره راحت تر است و بالطبع تصمیم‌گیری برای بازگشت به خواست و اراده سوری‌ها واگذار شده، اما از طرف ما درها را باز می‌کنیم و از کسانی که بازمی‌گردند، استقبال می‌کنیم و به طور کامل به آنها کمک می‌کنیم.

- تسنیم: جناب وزیر به سوری‌هایی که از بازگشت به وطن خودداری می‌کنند، چه می‌گویید؟

- مخلوف: به آنها می‌گویم به کشور، کشورتان باز گردید، شما شریک و برادر دیگر شهروندان سوری هستید و همانند همه سوری‌ها از حق و حقوق کامل برخوردار هستید، وطن سبب ترس و وحشت فرزندانش نمی‌شود، هرکس موجب ترس و وحشت فرزندان وطن شود، باید خارج از وطن باقی بماند، هر کس که باشد. بازگشت همیشه و همواره صحت این گفته را ثابت می‌کند، این نظر و دیدگاه من است، من همیشه و همواره از ارتباط با کسانی که بازگشته‌اند، سخن گفته‌ام، چون معتقدم، آنها رساترین پیام برای ایجاد انگیزه در سوری ها جهت بازگشت هستند.

از طرف ما، به عنوان یکی از وظایف دولت سوریه، با تمام ارگان‌ها و نهادهایش برای فراهم کردن زمینه بازگشت همه سوری‌ها تلاش می‌کنیم، به ویژه آنکه چرخ زندگی با راه اندازی مجدد زیر ساخت‌ها با توجه به امکانات و قابلیت‌های موجود می‌چرخد. راه انداختن چرخ تولید نیز جزو موضوعاتی است که برای آن برنامه ریزی شده و به آن اشاره کردم، به همین ترتیب، فعال سازی مجدد بخش کشاورزی و توجه به امر آموزش و پرورش، بهداشت، از مهمترین عواملی است که دولت سوریه را متمایز می کند.

حرف من این است که وطن پناهگاه امنی است که به همه سوری‌ها گرما و اطمینان خاطر می‌بخشد. می دانید، در سوریه حتی یک سوری در چادر اسکان داده نشده و این موضوعی است که نشان می‌دهد، همه مؤسسات و نهادهای سوریه به این مسئله توجه داشته و پایبند بوده اند، در حالی که ما در کشورهایی که پذیرای پناهجویان بوده اند، شاهد اردوگاه‌های پناهجویان و برپایی چادرها بوده‌ایم و دیدیم که چه آتش سوزی‌ها، یخ بندان‌ها و سیلاب‌ها در آنها رخ داد. حرف من این است که وطن آغوش خود را به روی همه فرزندان خود می‌گشاید و همه فرمانهای عفوی که توسط بشار اسد صادر و اقداماتی که دولت سوریه دست به آن می‌زند، همه با هدف تأمین این بازگشت امن و داوطلبانه است و ما از همه فرزندان کشور استقبال می‌کنیم و به آنها اساسا نیاز داریم تا از حق و وظیفه خود در بازسازی و آبادانی سوریه استفاده کنند.

تسنیم : آقای وزیر بسیار متشکرم که همه مطالب را به خوبی بیان کردید.

مخلوف: از شما هم تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اطمینان بخشیدن همان طور که گفتم بازگرداندن پناه برنامه ریزی شده پناهجویان سوری خارج از کشور تعداد زیادی بازگشت سوری ها سازمان یافته شهروندان سوری جمهوری اسلامی تأمین نیازهای آوارگان سوری شهروند سوری میلیون سوری برای بازگشت بازگشته اند کشور باز همه سوری ها جویان سوری شریک واقعی دولت سوریه عربی سوریه پناه جویان مردم سوریه یک میلیون آقای وزیر بشار اسد انجام شد صادر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۷۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: آماده کمک به بازگشت آرامش و ثبات به سودان هستیم

حسین عوض، وزیر امور خارجه سودان در حاشیه اجلاس سازمان همکاری اسلامی با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، امیرعبداللهیان ضمن تبریک انتصاب وزیر امور خارجه جدید سودان، برای وی آرزوی موفقیت کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: ما مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان و آماده کمک به بازگشت آرامش و ثبات به این کشور هستیم.

امیرعبداللهیان همچنین تاکید کرد: دشمنان سودان جایگاه مهم این کشور را می‌دانند و سال ها برای تجزیه سودان تلاش کردند و اکنون آتش جنگ داخلی را به دامن این کشور انداخته‌اند و امیدواریم به زودی شاهد بازگشت آرامش و ثبات به سودان باشیم.

حسین عوض وزیر امور خارجه جدید سودان نیز با ابراز خرسندی از این دیدار و تقدیر از مواضع اصولی ایران در حمایت از سودان، بر سابقه روابط تاریخی و دیرینه دو کشور و اهتمام کشورش به روابطی راسخ و ممتد با ایران تاکید و ابراز امیدواری کرد روابط دو کشور در بهترین سطح گسترش یابد.

حسین عوض همچنین آخرین تحولات و اوضاع این کشور و بروز ناامنی و بی ثباتی توسط شبه نظامیان با دخالت ک حمایت برخی دولت های خارجی و غربی را برای همتای ایرانی خود تشریح کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • اسد: در کمک به مقاومت تردید نخواهیم کرد
  • امیرعبداللهیان: آماده کمک به بازگشت آرامش و ثبات به سودان هستیم
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • دیدار وزرای خارجه ایران و سودان در گامبیا
  • بازگشت بیش از ۱ و نیم میلیون پناهجوی افغانستانی‌
  • سنتکام به کشتن کشاورز سوری به جای سرکرده القاعده اعتراف کرد + عکس
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران